Büyücüler Uyutur, Filozoflar Uyandırır

 

Bir metafizikçi alt bilinci üst bilinç diye satıp beni ruhsal dünyadan ziyaret ediyorlar, yok falanca varlıkla görüştüm diyorsa, lucid rüyayı astral yaptım bedenden çıktım gittim diye anlatıyorsa ve sizde inanıyorsanız buna şeyh – mürit ilişkisi denilir. Bir ufocu uzaylıları görmediği halde görmüş yaşamış gibi anlatıyorsa ve inanıyorsanız bu şeyh mürit ilişkisidir. Bir astrolog bir araştırma yazısı değil de tonla sabit yıldız ve asteroidi haritada düpedüz yorumladığını söylüyorsa ve inanıyorsanız şeyh mürit ilişkisidir. Çünkü inandığınız anda artık bu kişilerin kölesisiniz. Hatta beyninizin bir kısmı acaba diyorsa yine köle durumuna düşmüşsünüzdür ama farkında değilsinizdir. Çünkü elle tutulmaz muğlaklık yaratma teknolojisiyle (Balık burcu/Neptün) sizi gerçeklik konusunda şüpheye sokar. Yaşamınızın yarısını alır siz farkında olmadan. Eril aklınızın kuvvetini de alır götürür. Farkına varmadan siz zihinsel açıdan dişi olursunuz o da zihinsel açıdan sizin erkeğiniz olur. istediği kadar bu kişi bunu dişil edasıyla yapsın. Kendi eril bölümünü dişil tarafı ile perdeler size çaktırmaz sizi zehirli iğnesiyle uyutur. Aç gözünü. Asıl metafizik benim anlattığımdır. Böylesidir asıl tehlikeli olan kişi. Hipnoz böyle yapılır. Kendini zararsız göstererek. Sizin gibi normal bir insanmış taklidi yaparak empati oluşturarak, sizdenmiş gibi görünerek. Sürüden görünen, sürüyle dost görünen kurttur bunlar. Bir kişinin, ruhsallığı ince ince kullanarak normalde sahip olmayacağı bir güce kavuşmasıdır bu. Doğrudan güç sahibi olamayanlar bunu nağmert yöntemlerle elde etmeye çalışırlar. Dip tondan yapılır hipnoz. Modern anlamda büyücülük de budur.

Ortam kendisini ak gösteren karalarla dolmuş. Bunlar profesyonel Ali Cengiz oyuncuları. Sığ yüzeysel ve büyük resimden habersiz. Zannediliyor ki kral/kraliçe benim toplum cahil ve onları istediğim gibi oynatırım. Uyandırabilecek kişi de yok. Nasılsa bilimciler felsefeciler benimle ilgilenmiyor anlamıyor konulara uzaklar ohh ki no ohh. Parayı ve aldatmayı seçmemiş sağ ve sol beyin lobunu birleştirmiş Filozof denilen bir arketip var halbuki.

Diyorum ki Bilim ve Felsefe olmadan bu uyutucuların ağlarından kurtulmanız olanaksız.

Descaretes’in kötü cin örneği de budur. Aklını işletmezsen oyuncak olursun haberin olmaz. Tanrı, içindeki aklın ışığıdır. O ışık olmadan İnception filmindeki alt rüya boyutunda yaşarsın yıllarca. Uyutanın çok olur. Platonun mağara alegorisi de bunu anlatır. Ayrıca Gerçek Kötüler filminin sonunda bir sahne var. Büyücü ile ilgili -ki Büyücü önemli bir arketiptir. Zaten arketip zihin dünyasında yaşıyoruz arketip matrixi burası- sahnede kahramanlarımızı hayal gördüyüro. Çocuğunu kaybetmiş olana çocukları ile ilgili gördürüyor, sevgilisinden ayrılmış olana sevgilisi ile birleştiğini gösteriyor fakat aralarından birinin doğuştan bu hipnoza karşı bağışıklığı var ve diğerlerini de uyandırıyor. O da ateş adam. Boşuna değil Rene Descaretes de koç burcunda gezegen topluluğu olan bir insan. Ateş olmadan hakikat olmaz. Gerçek metafizik rasyonel metafiziktir. Astrolojinin geometrisi ile yapılan metafiziktir. Uyutanlar hipnozcu büyücü, uyandıranlar filozoftur. İnsanları hayali bilinçaltı dünyalara sokmaktan daha ala hipnozculuk olmaz. Ak majisyen filozof, kara majisyen Ali Cengiz oyuncusu, kendini ak gösteren kara majisyendir. evet öcü olarak görünmezler zaten. öyle görünenler showmendir. Kara majisyen iyi görünen kötüdür. erdemi ahlakı iyiliği sevgiyi yüze gülüşü yem olarak kullanır. İçinde bilinçatının hayyanı yani şeytan yaşar. Aç gözlü menfaatci ve vicdansız. Koyun ambarına atlayıp 30 koyunu bıçak gibi uzun dişleriyle biçen bir kurt videosu vardı. Durum aynı ona benzer. Keyif bu ya birini başından birini kıçından birini bacağından ohh mis gibi nasıl istiyorsa öyle dalmış. Bazısını öldürmüş, bazısını sakatlamış kan kaybından gitmiş, bazısı yaşıyor ama kuyruğun poponun yarısı yok öyle nasıl yaşayacak? İşte durum aynı bunun gibidir. Meydan boş felsefesi, kurt-sürü, şeyh-mürit ilişkisi budur aslında. Bilgelik ve denge, insanlara nasıl zarar verdiğinin bilincinde olmayan dangalaklara da kalmamıştır.

Hermes in dediği gibi bir insanın içinde ya tanrı vardır ya şeytan fakat aklı yetkin insan seviyesine varamadıysa da koyundur sürüdür. Şeytanın cahil versiyonu da var tabi.
Ve Condorcet in dediği gibi filozofların aydınlatmadığı toplumu, şarlatanlar aldatır.
Biraz bana bakacaksınız. Ben değerli bir hocayım. Ben parayı ve kolayı seçmedim. Ben hakikati seçtim. Acıyı hiç sevmeyenler kendini de etrafındakikeri de kandırırlar. Süper kerize yatabilirler. Yarattıkları hayal masal dünyaları ile para rant mevki popülerlik elde edebilirler. Erdem ise hakikatçilik ve toplumculuktur. Filozofların değeri buradadır. Hiç kimse toplum için çalışan filozofun ışığının üstüne çıkamaz. Çünkü gerçek bir filozofta vicdan vardır, gerçek sevgi vardır.

Psikoloji çalışan birisi bilinçatının ne olduğunu bilir. Bilinçaltı gerçek olmayan rüya alemidir, bir prokesiyondur. Burda her türlü reel olmayan cindi, elementti, musallattı vs değişik tanımlamalarla varlıksallık gibi algılanan şeyler mevcuttur. İnsanın arketip dünyasıdır burası. Reel değildir. Anksiyetesi olan, psikozu tetiklenmiş bir insanda alt bilinç ile üst bilinç birbirine girer. Reel ile hayal karışır. Beyninde farklı bölgeler ayrı bir ben oluşturur ve konuşur. kafa sağ ile sol beyin lobu arasında karışır. Bu kişilere metafizik şeylerden bahsederseniz iyice altını üstü ile karıştırıyorsunuz, reeli hayal ile karıştırıyorsunuz demektir. Akıl sağlığını iyice yitirir hiç toparlayamaz şizofren olur. Bu büyük bir vebal ve sorumsuzluktur. Dahası toplumun kafasını reel olmayan bir dünya ile karıştırmış olursunuz. Bundan daha ala bir sosyapatlık ve menfaat manyaklığı yoktur. Bu kendi şeytani zayıflığından dolayı zayıf insanları manipüle etmek ve kendine köle etmektir. Halbuki sizler reel hayatta matrixi algılamasınız ve uyanmalısınız. Rüya âleminde değil. Burada şahısların da önemi yoktur. Yaşam bir kod sistemidir. Ben o kod sistemini çözmüş birisiyim.

Astroloji uzmanı olarak kimin haritasında sosyapatlık, dolandırıclık, aşırı bencillik ve menfaatçilik var görebilirim. Bu nedenle filozofik bir astrolojiyi idealize etmiş birisiyim. Tüm bir toplum bu bilgi ile dengeyi bulabilir. Yani astrolojinin dualitesine filozofikçe bakmak. Örneğin bir ülkede rüzgar kova ve balık burcunun gölgesini çalıştıracak şekilde esiyorsa ve karşıt burçlar olan aslan ve başak dengelemek üzere ışığını ortaya koyamıyorsa o ülkede büyük bir dengesizlik ve çöküşe gidiş vardır. Laik sistemlerin ve demokrasinin oturduğu ülkelerde sağ ve sol beyin lobu arasında bir denge ve doğru konfigürasyon vardır. Fakat bir tarafa abanan ülkeler bunu bozarlar. O ülkelerde piramit sistemler liyakat üzere değil liyakatsizlik üzere oluşur. Bu da bir ülkenin sonunu getirir.

Bir toplum bir kişi ya da bir grup rant ve para kazanacak diye din ile metafizik ile kandırılamaz. Uyanın. Kişilere inanmayın, aklınızı çalıştırın. Takip edecekseniz benim gibi rasyonel metafizik çalışan filozofları takip edin. Liyakat düşmanı, bilim ve felsefe düşmanı, Ali Cengiz oyuncusu, eğitimsiz, menfaat manyağı, sosyapat ve masal uzmanı, kendi zayıflığını size yansıtıp sizin enerjinizi emen sizi köleler, tarlalar, sağmal inek haline getiren vampir kimseleri değil.

Meydan boş mottosuyla kişisel çıkarları için insanları yanlış yolllara sürükleyenler önce insanlık, sonra vatan hainidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir